Хасково

Замразяват санирането в Димитровград заради студа, в Хасково продължават

Поради влошаване на метеорологичните условия няма да бъдат извършвани ремонтни дейности по фасадите на сградите на жилищните блокове, които се санират по Националната програма за енергийна ефективност, съобщават от пресслужбата на община Димитровград.

Работата в студа се спира за спазване технологията на производителя при полагане на мазилки. Работата на открито ще продължи при температури над +5 градуса.

Съпътстващите дейности по стълбищни клетки и сутерени няма да спират, уточняват от кметството, като се посочват и 8 блока, които се санират.

Главният архитект на община Хасково Деляна Панайотова съобщи за Haskovo.info, че в кметството не е постъпило искане от строителна фирма за спиране на рабтата заради студа. По принцип за цялостно спиране на работата за определен период от време трябва да се издаде Акт 10. Главният архитект уточни, че фирмите сами могат да си направят организация на работа, според която да санират само вътрешните части на блоковете, при която не уведомяват общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дюльгерин
Дюльгерин
26.12.2016 15:09 15:09

А бее,той като започне да пада тогава ще си видите лайната …

Далавера импекс
Далавера импекс
26.12.2016 15:36 15:36

Има ли някаква плановост при санирането или всяка фирма взема париците и каквото си реши и както си реши това прави?Блокът от снимата ясно се вижда че преди да се залепва стеропора стените се ГРУНДИРАТ
И тогава се започва основната работа.
На друг обект намиращ се на ул.Г.Кирков и ул.Тополница такъв филм не се прожектипа,всичко се лепи без грундиране,без предварителни подготовки,как става това.Става въпрос за МЛАДОГВАРДЕЙСКИЯТ блок.
Или както казват хората-лява ръка,десен джоб…?

Разбирач
Разбирач
26.12.2016 19:07 19:07

Умнико една и съща фирма се занимава и с двата блока.
Просто единия блок е с Теразид на , които грунда е прозрачен ,а на другия грунда е син(Баумит) и се вижда.
Непрекъснато се изказват не подготвени хора и заблуждават други.

роднина,милиционер,роднина,милиционер
роднина,милиционер,роднина,милиционер
26.12.2016 19:10 19:10

Таа Деляна Панайотова не беше ли на другаря Антон Иванов от ГРОБ дьщерята? Абе що така удобно се премьлчават тия работи, страх ви е журналайките, а?

Дюльгерин
Дюльгерин
27.12.2016 9:27 9:27

Алоо „разбирача“,ам що така ни са вижда кък са нанася тооТеразид,с валяци,с четки ли с какво ли,щот никой ни е видял да съ прай нещу пудобно яаа „РАЗБИРАЧЕВ“.
А един живеещ там на Тополница де казва така: мангалите я карат едно към гьотере… таа ша видим „разбирачев“ щот някъде имало паднали цели стенички де…
Аъъ и ощи нещо тоо Антон Иванов е бил МИЛИЦИОНЕР ли?Въх и таа рапта ни бяф чул…

Back to top button