Хасково

15 майстори по изолацията и зидари на 700 лв. търсят в Хасково

15 свобдни места за работниците в строителството и санирането са обявени в Хасково, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Пет са местата за зидари на 700 лв. и безсрочни договори.

Търсят се още 10 работници по изолацията отново на 700 лв., като всички места са свободни от 6 февруари.

Сред новите оферти за Хасково е за аниматор, който да занимава деца и да следи за тяхната сигурност, както и за мениджър екип в Свиленград на 1000 лв. Мястото е свободно от края на месеца и се изисква владеенето на английски, руски и турски език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зидаров
Зидаров
12.02.2017 9:37 9:37

Фирмите ще опънат големите пари,предварително отчитайки се „горе“ и искат да дават не трохички ,а по-малко и от жълти стотинки на майсторите.Проверете в София колко вземат тези майстори.Проверете колко слага в джоба си т.н. „Бебо“- купувача на гласове на една от партиите в ромската махала.Лошото за нас е,че хората тук са бедни и без работа и са готови и за тези пари да работят.Нека да проверят и установят,че половината от работещите по санирането са без договори и получават по 25-30лв. сухо на ръка.

подигравка
подигравка
12.02.2017 11:16 11:16

Подигравка с труда на хората. Зидари и майстори по изолацията – 700 лв. и ако им дадат допълнително на ръка. Учители – 600 лв. и никой не им дава на ръка. Изобщо пропаднала държава със закони защитаваще богаташите, като онази кръвопийка превозвачка, дето се подвизава и като директорка на училище. Тая проста селянка знаете ли колко пари вади от укриване на обороти, данъци и спестяване на нормални заплати. Всичките и таксита не пускат касови бележки и масово крият обороти. Отделно икономии от труда на хората – плаща се добре само на родата и на близки дружки. Така е във всички дейности, които е завъртяла. Така е и на частното й и на държавното работно място. Всички за тази бостандийка са боклуци – само тя има права, само тя работи, само тя има глава да мисли, само тя е специалист, само тя огрява като Слънце. Нека да я огреят всички „добрини“, които е причинила на хората!

Зидаров
Зидаров
12.02.2017 16:33 16:33

Едно уточнение – тези,които получават ще по 700лв. нямат нищо общо с другите,които на които им дават по 25-30лв. сухо на ръка.Последните никъде не фигурират и не им се плащат никакви данъци и осигуровки/бълг. икономика/.

Back to top button