ХАС разгледа над 11 000 дела за 10 г., 80% са потвърдени от ВАС

Хасково
Среща

Хасковският административен съд празнува 10-годишен юбилей.

Съдът е един от най-натоварените в страната, като за този период са разгледани над 11 000 дела. 80% от съдебните актове са потвърдени от Върховния административен съд.

Среща

Това отчетоха от ХАС преди работната закуска с представители на териториалните органи на изпълнителната власт в Хасковска област. Срещата бе открита от председателя на съда Хайгухи Бодикян, която призова този формат да бъде продължен за по-добра работа между институциите.

Среща

Директорът на ОД на МВР Ангел Цанков призова за по-чести срещи и обучения, защото в полицията, например се налагат голям брой админитративни наказания, където има детайли за изчистване.

Среща

Още новини

loading...

6 коментара

 • Тази сьдийка с белега Байнова е най корумпирана
  Моля инспектората кьм ВСС да се самосезира и да провери какви ги е отсъждала 2012-2014
  Как тълкува закона като дявола евангелеието
  Уж наглед незначителни дела т.е. най безопасни за корупц.
  Тя няма място сред другите достойни сьдийи които бранят законността и справедливостта
  Но тя е капката която омирисва цялата „каца с мед”
  Тр.да се замисли защо господ я е наказал и да служи на държавата без да си навлича грехове и да зачерня човешки съдби

 • Съдия Байнова е изключително честен и почтен човек, който е безкрайно уважаван от всички работили с нея. Съдебната власт може само да се гордее, че е в редиците й. Подобни злобни коментари,като тези на “Хасковлия” показват субективно отношение, неподкрепено с обективни доводи и показват колко далеч е пишещият ги от класата на съдия Байнова.

 • Съдия Кремена Грозева е най-добрия професионалист и разбиращ човек от системата.Аз лично съм много доволен от нея !Да е жива и здрава !

 • Вижте им имотите –апартаменти коли вили и други екстри които се придобиват с пари а не с приказки и ще разберете що за стока са Съдебната система е най корумпиранат в държавата т от нея започна развалата на държавата Вижте им ТРАБАНТИТЕ на паркинга пред съда и си направете ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.