Хасково

Випуск 2003 награждава универсалния шампион на Езиковата

Випуск 2003 от хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ учреди „Награда от Випуск 2003 за универсален шампион на 2017“.

Тази награда освен титлата ще има и финансово изражение, което тази година е 2000 лв.

Инициатор е Яна Михайлова, завършила Езиковата през 2003 г. Тя е юрист, от години живее в София и има бизнес в сферата на алтернативния туризъм и организирането на корпоративни мероприятия.

Михайлова съобщи за Haskovo.info, че идеята се е зародила в началото на годината, като вече е достигнала до около 70 човека от Випуск 2003. Средствата за наградата се събират анонимно в банкова сметка, като амбицията е с годините наградата да има по-голямо финансово изражение. Целта е да бъдат стимулирани талантливите ученици.

В гимназията вече е разлепено съобщение, че се набират кандидатури от ученици в 11 и 12 клас. Такива още не са получени на имейла class2003@abv.bg, а крайният срок е 20 април.

Всеки гимназист може да изпрати мотивационно писмо, в което да разкаже повече за себе си и защо смята, че точно той е този универсален шампион.

Тежест сред критериите имат още извънкласните дейности – участие в клубове, конкурси, организационни дейности, включително такива и на ученическата общност, благотворителност и социални дейности, спортни постижения, общ успех.

Наградата ще бъде връчена на изпращането на Випуск 2017 в училището през май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button