80-годишен певец спечели конкурса “С песните на Ари”

Любопитно
Конкурс

80-годишният пловдивчанин Ганчо Николов спечели първа награда за индивидуален изпълнител при мъжете на 17-ия национален конкурс – фестивал на старата градска песен и шлагер “С песните на Ари” в хасковското читалище “Заря”.

Николов е известен и с това, че е участвал на всички 17 издания на конкурса. Втората награда в неговата категория отиде при Никола Радиков от Кърджали.

Конкурс

Наградата за авторска песен е за “Улица Крайбрежна” на Кирил Манолов. Призът за най-добро изпълнение на шлагер от 60-те години е за “Бяла тишина” на трио “Импресия” – Карлово, които са и с първа награда за трио.

Конкурс
Ганчо Николов (вдясно)

Най-доброто изпълнение на песен от репертоара на Ари е за песента “Чудно хубав е живота” от “Нежни думи” – Хасково.

Конкурс

Русина Илчева от Раднево спечели първа награда в дамската категория на индивидуалните изпълнители, а втора е хасковлийката Гергана Вълкова.

Конкурс

Първата награда за акомпанятор е за Дарена и Ангел Чавдарови от Кърджали.

Трета награда за група спечели “Лотос бял” – Хасково. Втората награда е за групата от Сопот, а първата награда спечелиха от дамската вокална група “Ахрида” – Кърджали.

Конкурс

Наградите присъди жури в състав: Вела Казакова – председател и членове – Нели Ангелова и Красимира Генева. Наградите връчи зам.-кметът Милена Трендафилова.

Още новини

loading...

Един коментар по “80-годишен певец спечели конкурса “С песните на Ари”

  • Ами да като ги гледам разбирам че това са чавдарчетата септемврийчета и комсомола на СОЦИАЛИЗМА А демокрацията какво ражда сега –неграмотници хулигани разбойници и убийци това е ГЕРБСОМОЛА за разлика от КОМСОМОЛА

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.