Спорт

Златни седмокласнички стават гимназистки, абитуриенти си проверяват матурите

Седмокласничките от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“, които станаха шампионки на България на ученическите финали по бадминтон, ще продължат да учат в Математическата.

Златните Михаела Палабойкова, Дарена Георгиева, Богомила Марчева и Евгения Евтимова са изкарали успешно националното външно оценяване по български език и литература и математика. На 15 юни те ще получат свидетелствата си и на 16-ти ще кандидатстват в ПМГ.

Както Haskovo.info писа, момичетата с ръководители Иво Конгалов и Невена Тонева разбиха конкуренцията на финалите във Велико Търново. Шампионското каре тренира бадминтон, а от година Палабойкова се занимава с футбол. Днес отборът представи купата на директора Донка Маргаритова.

ПМГ

От днес до 15 юни пък абитуриентите могат да проверят изпитните си работи електронно в библиотеките по училищата.

ПМГ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кога ще има конкурс за директор?
Кога ще има конкурс за директор?
13.06.2017 12:12 12:12

Временно заместващата Маргаритова какво прави на снимката! С нищо не е подпомогнала спортистите. ПМГ се нуждае спешно от достоен директор!

Кога ще има пенсия
Кога ще има пенсия
13.06.2017 14:11 14:11

Кога ще има пенсия за Наска от ОУО Стига с тези кухи кофи на късни години Дайте път на нови педагози

234
234
13.06.2017 17:00 17:00

С какво е допринесъл този и времената директорката за състезателите от клуба по бадминтон това са състезателите на Петя не се величайте за нещо което друг е сътворил.

Back to top button