Регион

Арестуваха харманлиец за жесток побой над 25-годишна жена

39-годишен мъж от Харманли с инициали И. Т. е арестуван от бургаските криминалисти за нанеен жесток побой на 25-годишна жена, съобщават от МВР.

Разплитането на случая започва след сигнал от болницата приета за лечение 25-годишна жена в неадекватно състояние след жесток побой, с опасност за живота.

Служителите на реда бързо влезли в следите на криминално проявения харманлиец. Установено е, че до неотдавна двамата са пребивавали в къща за гости в Равда и в хотел в Китен. Съвместно със служителите от Специализираните полицейски сили и полицаи от районните управления в Несебър, Созопол и Приморско, вчера И. Т. бил открит в Китен. По време на задържането той опитал да избяга, като скочил през терасата на хотелската стая на втория етаж и се контузил. Откаран е в болница.

По-късно харманлиецът признал, че в продължение на няколко дни системно е пребивал 25-годишната жена от Плевен.

Продължава работата за изясняване на причините за поведение на И. Т. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство, с прокурорско постановление той е задържан за срок от 72 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button