Хасково

Пуснаха от ареста и последния задържан за обира на Пощата

Последният задържан за обира на централната поща в Хасково Красен Кънчев е освободен от ареста срещу парична гаранция в размер на 5000 лв., потвърдиха за Haskovo.info от прокуратурата.

Основанието за промяната на мярката му за неотклонение е изтеклия максимално предвиден от Закона срок за продължителността на най – тежката мярка за процесуална принуда в досъдебното производство, който е 8 месеца.

Haskovo.info припомня, че 38-годишният шампион по мотокрос от великотърновското село Присово, последно поиска промяна на мярката му на 25 май, но молбата му не бе уважена от Хасковския окръжен съд.

Дръзкият обир бе извършен на 8 юни миналата година. В края на октомври бяха задържани четирима, а прокуратурата вече освободи срещу парична гаранция от по 5000 лв. трима от обвинените за обира – 42-годишният шампион по мотокрос Кадир Масар, Антон Найденов на 41 г. и 39-годишният Тихомир Мавродиев.

Други задържани няма, а продължава и издирването на откраднатите 1.8 млн. лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
PREDATOR
PREDATOR
05.07.2017 14:00 14:00

Голяма пародия на правосъдие,прокуратура и на некадърни следователи .Парите са отдавна разпределини между тях.

Back to top button