43-ма издържаха изпита за ловци в Хасково

Хасково
Ловци

43 от общо 46 курсисти в Хасково успешно издържаха изпитите и придобиха правото на лов.

По-голямата част от тях са от региона и са млади хора. Този път сред кандидатите да упражняват любимото си хоби нямаше дамско присъствие.

Издържалите изпита според изискванията, заложени в Правилника за прилагане на Закона за лова и опазване на дивеча, вече получиха ловните си билети.

Успешно приключи и курсът за подборен отстрел, организиран от ловното сдружение в Хасково. Сега се набират нови кандидати от Хасково и съседни региони.

По решение на управителния съвет на Хасковското сдружение в района на стрелковия комплекс в Кенана бе извършено преустройство на базата. Резултатът е удобен кабинет, оборудван с всичко необходимо за извършване на учебен процес и провеждане на изпити.

Още новини

loading...

3 коментара

  • То пък щото много трудно да се вземе нагласен изпит, кво само тези тримата са опитали със знание, а не с връзки. Засъжаления в тази област умствения капацитета им е малко и само с връзки става! Хаха честито бъдещи пиянки!

  • Да се обучат да изтребят ГЕРБ-ВРЕДИТЕЛИТЕ!!!
    ИНАК СВОБОДЕН ДИВЕЧ НЯМА ДА ОСТАНЕ!!!СИЧКО НА СУДЖУК ЩЕ НАПРАВЯТ ГЕРБ,ЛАКОМИИТЕ МРЪСНИ!!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.