Започнаха ремонт за 14 000 лв. в библиотеката

Хасково
Ремонт

Ремонт за малко над 14 000 лв. започна в Регионална библиотека “Христо Смирненски” в Хасково.

Централният вход ще стане по-полегат и достъпен за хора с увреждания, вратата ще е с фотоклетки. Ще се ремонтира и пространството от фоайето до Детския отдел. Една от тоалетните ще стане достъпна за инвалиди.

Заради ремонта тази събота и неделя няма да работи Регионалният исторически музей.

Ремонтът ще завърши до края на август, а посетителите влизат през входа на Детския отдел.

Ремонт

Още новини

loading...

3 коментара

  • Бе да изтряскам майка ви крадлива, в ауспуха, гербераци крадливи! Нали преди 10 месеца правиха асансьор за 140 бона, нали месец след това правиха рампа на половината вход, за достъп на хора в неравностойно положение. На майка им …, хрантутят си избирателите! 12 см. стъпало им оставиха при ремонта на площада, преди 2 години. Да го бяха очукали с токмака и проблема завинаги е решен. Достъп, та достъп – ще кажеш, че само инвалиди е пълен тоя град и всичките в музея и в библиотеката по цял ден висят! Крадливи уроди! Да идат жернаГлистите да попитат в Областна администрация колко инвалиди са ползвали до сега подвижната платформа до първия етаж – нито един! Ама 55 000 прибраха нашите хора още по времето на Данев. Така е в целия град, така е в цяла България – имаме си “яма”, нарича се “осигуряване на достъп за лица в неравностойно положение”. И се краде от сърце!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.