Спорт

Емирджан се готви за Европейското, Горяна тръгва за Германия

Носителят на 6 поредни титли от държавни първенства по бокс Емирджан Мехмед (63 кг.) провежда усилени тренировки със своите съотборници в хасковския клуб „Севдалин Василев“.

Талантът се готви за силния международен турнир, на който ще домакинства „Локомотив“ (София) от 22 август. На състезанието ще бъде определен националният отбор за Европейското първенство за юноши 15 – 16 г. в Албена през септември, съобщи треньорът на шампиона Людмил Димитров. Конкурент на Емирджан за попадане в състава на националния ще е Мартин Леков от столичния „Локомотив“.

Бокс

Междувременно европейската шампионка Горяна Стоева заминава за Германия. Както Haskovo.info писа, отличничката в хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ спечели стипендиантска програма в чужбина за насърчаване на ученици, които изучават немски език.

Стипендиантската програма включва както обучение в училище, така и посещения на Кьолн, Берлин, Мюнхен, срещи и посещения на различни прояви – спортни, културни и визити в университети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button