Нови 47 кучета бяха кастрирани от ветеринарите в Хасково

Хасково
Кучета

47 кучата бяха обработени от лекарите от “Ветеринарни практики” при втората им акция в Хасково, съобщават от общината.

Буздомните животни са залавяни с упойващи стрелички, обезпаразитявани, кастрирани и върнати в местата им на обитание. Най-много от кучета са заловени в квартал “Бадема”.

При акцията им преди седмици бяха обработени 50 бездомни животни.

Акциите на “Ветеринарни практики” са въз основа на договор с общината за ограничаване популацията на безстопанствените животни.

В ход е изграждането на общински приют и сертифицирането му, тече съгласуване на проекта с БАБХ.

 

Още новини

loading...

5 коментара

  • Товаотношение на Общината към кучетата говори за евроатлантическото мислене на кмета и екипа му все ЕВРОАТЛАНТИЦИ с евроатлантически ценности заложени в работата има Мале мила кмета евроатлантик града потънал в мръсотия и мизерия но той и службите му евроатлантици А тоя номер с тази акция е пълна пародия Кучетат се множат но те са важни много по важни от децата така са и циганите Но така нареждат ГЕРБОАТЛАНТИЦИТЕ начело с най големия атлантик ————– Втори е Мони Паси

  • Положението е страшно, озверели агресивни бездомни кучета се разхождат из всички улици на града, включително в центъра, което е недопустимо.. Не се предприемат никакви мерки, това че общината бе съдена, явно не може да даде никакво отражение и ход за полезно действие !

  • ВИЕ ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ СИЛНА И ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ Е ОПАСНА ЗА НОВИЯТ СВЕТОВЕН ЧИФУТСКИ РЕД. ЗАТОВА СЕ МНОЖАТ МА-НА- ГАЛИТЕ И КУЧЕТАТА. ЗАТОВА СЕ ПРАВЯТ ЗАКОНИ НА ТЯХ ДА ИМ Е ДОБРЕ А НА НАРОДА ЗЛЕ.

  • Какво са 50 кучета?!?! В Орфей след последното разгонване само една кучка от глутницата роди 9 малки. Не разбирате ли на какъв терор сме подложени!? По цели нощи не можем да спим, вият и се боричкат като обезумели, не пускаме децата да си играят навън, защото ги нападат и хапят, прибираме се с камъни в джобовете… Постоянно има разгонени женски и десетина агресивни мъжкаря, които се мъкнат след всяка и я оплождат. През това време другите кучки раждат поредното поколение.. ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.