Десетки свободни места за учители дни преди 15-и

Хасково
Олимпиада

Дни преди началото на учебната година в бюрата по труда в Хасковска област са обявени десетки свободни места за преподаватели, сочи справката от Агенцията по заетостта.

В обявите не е посочено, колко от тях вече са заети. В същото време от Регионалното управление на образованието са спокойни, че местата ще бъдат заети и няма да се стигне до криза за учители.

Обявени са още 40 свободни места за монтажници в Димитровград – за сглобяване на кабелни инсталации и 20 за Хасково – сглобка на пластмасов детайл – компонент от автомобилен възел. В Димитровград се търсят още 20 машинни оператори и толкова контрольори по качеството.

Сред новите обявени свободни места са и 5 за технолог на алкохолни и безалкохолни напитки – производство на вино на 900 лв. в Харманли, както и за петима за бране и сортиране на грозде на 700 лв.

Още новини

loading...

4 коментара

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.