Любопитно

Сезонът на сватбите и циганското лято в Хасково продължава

Сезонът на сватбите и циганското лято в Хасково продължава с пълна сила през октомври.

В събота в областния град температурите стигнаха близо 26 градуса, като топлото време ще остане и в неделя. Захлаждането ще започне с началото на следващата седмица.

Сватба

Градусът на настроението в хубавото време в Хасково продължават да вдигат и младоженците. И тази събота в областния град има 4 сватби, три от тях са в ритуалната зала, като последни тук „Да“ си казаха красивите влюбени Георги и Тоня Узунови с кумове Михаил и Борислава Балашови.

Четвъртата двойка младоженци ще подпишат на изнесен ритуал в хасковски ресторант.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ромче
ромче
22.10.2017 11:42 11:42

В едно печално училище искат още от циганското лято, защото през изминалата седмица го усетиха в пълният му блясък – с прекрасно време и прекрасно настроение на работното място. Главната дразнителка никаква я нямаше и резултатът е че всички се почувстваха спокойни и щастливи. Идваха на работа с удоволствие, усмихваха се едни други, гледаха си работа с желание, мислеха за уроците и учениците, а не за това кой от къде ще изкочи и от къде ще ги навика! Такова спокойствие скоро не са виждали там. Че и през лятото ги юркаха под строй и команда. Като каже нещо главното Величие и всички се свиват – изключения само за оная женичка на бившето шефче – тя кат се опули на главната и оная си свива опашката! Щот си изкара конкурса с „бонбони“ пък не върви да троши хатъра на подпомогналите я!

ами
ами
22.10.2017 11:53 11:53

Биваше да си мълчите за хубавата седмица, защото сега като се върне оная вашта директорка, не циганска седмица, ами черна ще ви се види до края на месеца. Гледайте си кефа и мълчете. Кой ви пита доволни ли сте били, радостни ли сте били. Сега оная нервозната, ще ви сбърка от заяждания, навиквания. Ще снове и тропа като подкован кон из тия коридори, докато си наобиколи губернията. Душицата ще ви изкара, дето училището е просъществувало цяла седмица без нея. Пък вие и се хвалите на всичкото отгоре. Ей, прост народ!

Бебче
Бебче
23.10.2017 10:29 10:29

Това толкова просто и смешно същесто, в слабостта и истеричната си наглост си поискало разследване от прокурор.. Ха хааах.. Смях голям.. ама заради кво ??.. Заради прdвдоподните коментари в нета за себе си.. А пък хал хабер си нямало, че прокуратуата разсзследава ама не за щели и нещели случаи..Та даже и подписка в подкрепа искала..Е батии цирка!! Няма да мълчим и няма, а простотията и ще бъде изказана и линчувана, пък и точно тя е за разследвне за тормоз на работното място
А бре селчок, тъй ли не разбр,а че с таксиджийската си фирма и парадирането с некви предмети и тоалети, уважение не мое си купиш..Държанието ти е под нулата , а манаталитета – интригантско- селски!!
Нещо май и куца от вътре и и то вънка.. Винаги и винаги ще има по кадърни, млади, образовани, по умни и по добре изгелждащи от теб Миленке! Та ти като човек нищо не си струвала.. Пълен фъш!!

Back to top button