Регион

Община Харманли с нова услуга за безплатно обаждане

Нова телекомуникационна услуга въведе община Харманли за своите клиенти и потребители, съобщават от кметството.

Всеки, който иска да се свърже с Информационен център към община Харманли, за да получи необходима информация или да направи запитване може да го направи и по още един начин, и то твърде улеснен – само с едно натискане.

Услугата е безплатна, нарича се FREE CALL и вече е активна, като за целта на официалната интернет страница на община Харманли www.harmanli.bg е инсталирана икона с формата на зелена слушалка. Освен това е осигурена възможност за изпращане и на писмено съобщение до администрацията.

Голямото предимство на нововъведението е, че то предоставя международно покритие и желаещи от цял свят могат да получават необходимата информация или да направят заявка за административна услуга. Обаждането може да се осъществява от всеки, който разполага с устройство с интернет браузър – компютър, таблет или мобилен телефон.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.10.2017 5:41 5:41

Некадърната вдовица не може да се справи с циганските маанета, кънтящи по цял ден из целия град.

Back to top button