Регион

Закопчаха крадец на 400 литра дизел, задигнаха Опел

64-годишен мъж е задържан в момент на източване на гориво, съобщават от полицията.

Вчера свиленградските полицаи са проверили бивш полигон на СБА в града. Те са задържали мъжа, когато източвал дизела от резервоара на паркиран тежкотоварен автомобил, собственост на софийска фирма. До пристигането на полицаите той успял да източи 100 литра дизел в 3 туби.
Последвала е проверка в ползван от мъжа гараж на улица „Т. Кирков“ в града, където полицаите намират още 28 туби пълни с 305 литра дизелово гориво с неясен произход и документи, иззето с протокол.

22-годишна симеоновградчанка е задържана за кражба. Вчера в 14 часа, момичето влязло в заложна къща в Симеоновград с искане за замяна на златен пръстен. След като огледала предложените й варианти, напуснала помещението. Служителката в заложната къща установила след това, че липсва златен пръстен и сигнализирала в участъка. По описанието, което дала на полицаите е задържана младата жена, която предала с протокол пръстена.

20-годишен младеж от Димитровград е прокурорска мярка на задържане. Пред полицаите той признал, че в началото на месеца в съучастие с 30-годишен мъж от града са взломили катинар на врата на хранителен магазин на булевард „Стефан Стамболов“ в града и са извършили кражба на хранителни и алкохолни продукти. В процес на издирване е съучастника му.

Мъж от Свиленград оставил колата си с ключовете на контакта и минути по-късно не я открил. Вчера около 20,30 часа, 31-годишен свиленградчанин паркирал Опела на баща си пред дома си на улица „Света гора“. Минути по-късно установил, че незаключената кола е открадната и сигнализирал в управлението.

В Димитровград е извършена домова кражба. След отключване на 2 врати е откраднат телевизор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button