Хасково

Бой след отнето предимство в кръстовището до Цигарената

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за бой между шофьори в кръстовището на булевардите „Васил Левски“ и „Съединение“ до Цигарената фабрика.

Очевидците на мелето разказаха, че около 18 часа две коли са се ударили. Хора излезли от автомобилите и започнали да се карат и удрят – извадили и бухалки.

Минути по-късно на място пристигнаха две патрулки. Колите обаче явно са били леко ударени, защото вече ги нямаше там. В кръстовището имаше закъсала кола, която се изтегляше от друг автомобил. След като видяха, че няма катастрофа и скандал полицаите си тръгнаха.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Симеонов
Симеонов
21.12.2017 11:18 11:18

Малоумни Ганьовци! Станало- станало, друг е въпросът, ако е умишлено!!! По цял свят стават и ще стават катастрофи – кой не видял, кой не знае правилата, кой ги нарушава…. Защо е този идиотизъм насилие??? Да покаже някой на по-слабия, виж ме кой съм! Ето такова трябва доста сериозно да се наказва, независимо, кой е виновен!!!!

Янков
Янков
03.01.2018 10:51 10:51

Това е деградация на ценностната система ,драги! За съжаление ,както всичко ,на тази територия ние успяхме да вземем от така наречената „демокрация“ – най-лошото и пошлото. Демокрацията ,както и комунизма, са утопия – всички го знаят. Номерът е , да успееш да контролираш тези, за които е създадена тази утопия. Лошото при нас е, че тези ,които трябва да управляват , са неграмотни политици ,които до вчера са яли филия с мас , правили са суджуци, учили са за сценични работници в Щатите ,или са били физкултурници.
Това е – липса на ценностна система.

Back to top button