Хасково

Арестуваха дрогиран шофьор на Мерцедес в Хасково

21-годишен шофьор, употребил канабис е задържан в хасковската полиция.

Пътните полицаи са го спрели на булевард „Раковски“ с леката му кола Мерцедес. Пробата установила, че 21-годишният младеж шофира след употреба на наркотик.

Вчера в опанското село Средец пък е арестуван 27-годишният хасковлия К. Г., който шофирал Мерцедес след употреба на кокаин и канабис, съобщават от полицията.

В димитровградския арест е бил 29-годишен от ямболското село Кукорево. Той управлявал Рено след употреба на 1,27 промила алкохол в кръвта. За същото нарушение в свиленградския арест е бил и 28-годишен ивайловградчанин, заловен от автопатрула да шофира Фолксвагена си с 1,22 промила.

За управление без книжка е задържан 39-годишен старозагорец за шофиране на автомобил в срок на изтърпяване на принудително административно наказание. Същото производство завеждат и тополовградските полицаи срещу 24-годишен жител на село Левка, шофиращ Форд без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПИТАНКА
ПИТАНКА
15.01.2018 13:25 13:25

Ако беше холандец,току що пристигнал в България,щяха ли да го арестуват????Щото там канабиса е легален????Мнооого въпроси възникват!!!!

БЪЛГАРИН
БЪЛГАРИН
15.01.2018 17:10 17:10

До ПИТАНКА – да питам питанката чий хей държи в България като прави сравнения с Холандия?
А за тоя патлангач ако питат мене – 100 шипки на гол гъз в 12.00ч. на площада …

Back to top button