Хасково

НАП продава 4 коли на длъжници

Лек автомобил Ford Transit продават за 350 лв. публичните изпълнители от НАП в Хасково.

Автомобилът е пътнически, 8+1 места и е над 20-годишен, което обяснява изгодната му цена. Може да бъде лично огледан от кандидат-купувачите от днес до 23 март включително на адрес в Хасково след уговорка със служителя на НАП, който отговаря за продажбата.

През тази и следващата седмица офисът на Агенцията в Хасково предлага още три превозни средства в два различни търга. Лек автомобил Renault Kangoo, произведен през 2003 г., може да бъде купен при първоначална цена 1 400 лв. Намира се също в Хасково и може да бъде видян преди 20 март. Peugeot 407 2.0 от 2005 г. е оценен на 3 450 лв., а товарен автомобил MAN от 1991 г. – за 10 725 лв. Двете превозни средства са на адрес в Харманли и са достъпни за огледи до 23-ти този месец.

Техническите характеристики на автомобилите, крайните срокове за внасяне на депозит в размер на 20% от първоначално обявените им цени, крайните срокове за подаване на ценови предложения и координатите на публичните изпълнители, отговарящи за продажбите са публикувани в електронната страница на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

С приходите от продажбите частично или изцяло ще бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на задължения към бюджета. От Агенцията препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button