Хасково

24-годишен моторист бере душа след катастрофа, Фиат блъсна пешеходка

24-годишен моторист е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера в 17:25 часа на главния път при „Бряговските завои“. Свиленградчанинът е управлявал мотоциклет Кавазаки. Водачът е загубил контрол и е излязъл от пътя. Настанен е в МБАЛ Хасково с травматичен хематом в мозъка и загуба на съзнание.

86-годишна пешеходка пък е пострадала след пътен инцидент. Произшествието е станало вчера в 11:30 часа на булевард „Стефан Стамболов“ в Хасково. 22-годишен водач на лек автомобил Фиат при маневра на заден ход е ударил помощната патерица на намиращата се зад колата пешеходка, която е паднала и си е ударила крака.

Водачът е помогнал на жената и я отвел до дома й без да уведоми контролните органи. След преглед се оказало, че пострадалата е с фрактура на шийката на десния крак и е настанена за лечение в МБАЛ-Хасково. На шофьора е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
05.04.2018 15:05 15:05

Ами ако беше управлявал БАЛКАНЧЕ–– лелееееееее какво ли би станало

М
М
05.04.2018 15:18 15:18

Шофьора на фиата даже не докосна и патерицата просто жената се изплаши тръгна настрани и падна

Back to top button