Регион

Двама са ранени при катастрофи, арестуваха дрогиран шофьор

Двама са ранени при катастрофи в региона, станали вчера, съобщават от пресцентъра на полицията.

Както Haskovo.info писа, с опасност за живота е 60-годишен пешеходец, блъснат на пътя край хасковското село Конуш. 21-годишен водач на лек автомобил Алфа Ромео при изпреварване на лекотоварен автомобил е ударил пресичащия платното пешеходец. От удара мъжът е с политравми на гръдния кош и таза в хасковската болница.

Отнето предимство е причинило пътен инцидент вчера в Свиленград. В 17 часа на кръстовището между улица „Христо Ботев“ и булевард „България“ е станало произшествие между 11-годишен велосипедист, който не е спрял на знак Стоп и е отнел предимството на лек автомобил Фолксваген, шофиран от 43-годишен мъж. Колоездачът се е ударил в предната част на колата. Момчето е с фрактура на подбедрицата на десния крак, без опасност за живота.

29-годишен димитровградчанин пък е заловен от полицаите да управлява по булевард „Димитър Благоев“ в града леката си кола Фолксваген с тетрахидроканабинол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.07.2018 12:01 12:01

Ушатия с таксито кога ще го хванете

Back to top button