Хасково

Четирите певици от „Compact Voices“ откриха хасковския филм фест

КонцертС близо едночасов концерт на четирите певици от пловдивската група „Compact Voices“ бе открито тазгодишното издание на международния фестивал на късометражния хумористичен филм „Златният Каунь“.

КонцертЖелязка Белчилова, Светлина Койчева, Ивелина Събева и Рамела Марукян се представиха с поп и джаз парчета. Пловдивчанки са възпитанички на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство.

Белчилова е позната на хасковската публика от миналогодишното си участие на джаз фестивала. Тя е пяла и в Димитровград, където също гостуваха Койчева и Събева.

Прожекцията на 18-те селектирани филма за феста трябваше да стане в градината на художествена галерия „Атанас Шаренков“. Лошото време обаче принуди организаторите да преместят събитието в театър „Иван Димов“.

 

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button