Хасково

Министър Танев с лекция във ФСГ и среща с кмета за колеж

МинистърМинистърът на образованието Тодор Танев посети хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“.

Танев изнесе лекция пред ученици от 11 клас. Темата бе бъдещото развитие на учениците.

След визитата във ФСГ Танев се срещна с кмета Георги Иванов. Министърът обясни, че има идея за създаването на учебно заведение в Хасково, тип колеж. По неговите думи университетите в България са прекалено много, а качеството им е под въпрос. За това той сподели, че ще предложи на Иванов заведение, което е едно ниво над средното образование. Министърът заяви, че ще проучи и наличната инфраструктура в Хасково за осъществяване на идеята.

Танев призна, че желанието за колеж в Хасково било изразено пред него от депутата Станислав Иванов. Министърът определи, че е подготвил хубава изненада за Хасково във връзка със създаването на колеж.

Министър   Министър
 Министър  Министър

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
lov
lov
16.02.2015 11:16 11:16

Какъв колеж бе министър Танев, в Хасково? Простотия! В Хасково има УНСС, медицински колеж, много училища, достатъчно са! Нужно е обаче училищата , на които сте министър да се управляват от способни хора, а не от мижитурки, които виждам на снимките около Вас! Вие също сте световно неизвестен професор, по какво сте професор, не съм Ви и чувал?!?!

член на ГЕРБ
член на ГЕРБ
16.02.2015 21:41 21:41

ГЕРБ не го подкрепя,той си разпространява лъжи.Даже не е наш член.И по инерция е председател на групата на съветниците.А представяте ли си го кмет?Наистина няма по-безличен тип,а със самочувствие.А колкото до това да си дарява парите-никога няма да стане.Такава пинтия е!!!

СИМПАТИЗАНТ на ГЕРБ
СИМПАТИЗАНТ на ГЕРБ
16.02.2015 19:23 19:23

Жалко ,много жалко че партия ГЕРБ подкрепя такава личност като Иван Панайотов , безличен ,вял , кариерист изграден демагог готов да прави клизми на всеки по силен ,независимо от коя партия е.

guguh
guguh
16.02.2015 15:31 15:31

Учители като златева ако има които за пръв път преподават бел учениците не вярвам да научат нещо

похвално , ако не е лъжа!
похвално , ако не е лъжа!
16.02.2015 14:28 14:28

ОТ ДОГОДИНА – 2016 година ИВАН ПАНАЙОТОВ Е ЗАЯВИЛ ЧЕ ДАРЯВА ЦЯЛАТА СУМА КОЯТО Е ПОЛУЧАВАЛ КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ЗА ДЕЦАТА ОТ ДОМ АСЕН ЗЛАТАРОВ -ХАСКОВО .

Анонимен
Анонимен
16.02.2015 12:55 12:55

Панайотов е типи4ен пример как човек се самозабравя и се превръща в плазмодий , червей забравя че е временно на земята .Премина границата тоз индивид ГЕРБ, ДПС ,СДС , Подкрепа,интимна дружка на кметицата на София……,, сега преминава към Реформаторите.

alo
alo
16.02.2015 11:54 11:54

Б…и и професора, по социология бил професор! Ало, Панайотов, за бившото „Алеко Константинов“ като съветник си гласувал да бъде предоставено като сграда на свищовската стопанска академия, забрави ли бе Панайотов, че великият проф. Величко Адамов ще прави изнесен център за обучение в Хасково и от общината му дадохте „Алеко Константинов“.Даже оня доктора по икономика от АБ АД Хасково Станимир Милев-барманчето направи сдружение с нестопанска цел!Ама не му се отваря парашута, че е много тъп! Панайотов, много ти къса паметта бе човече. Ставаш да се разхождаш със Слави Джуров по площада. Ей, останахте си номенклатури, безподобни, цял живот!!!

LOV
LOV
16.02.2015 11:52 11:52

DO MADE IN HASKOVO: Да, аз съм неизвестен, ти си известен, със сигурност, обаче не знам, с какво! Въпреки това , този въпросния е професор по социология, само , че както се досещаш, като гледаш физиономията му, професор е по онази социалистическо-комунистическата социология.Нали се сещаш, тази която чертаеше етапите и подетапите на развитото социалистическо общество и тази, която чертаеше комунистическата структура на обществото и светлото му бъдеще! А що се отнася до избирането на този , подобен на преял ловджийски бос професор ще ти кажа, че не си прав, ама никак, спомняш ли си как сегашното правителство намираше здравните си министри преди време. Този просветния е намерен мисля, по подобен начин. И не се заяждай драги с мен, защото не съм простак, а редовен платец на данъчни задължения към държавата и стар борец за права и свободи! Ясно ли ти е умнико!

MADE IN HASKOVO
MADE IN HASKOVO
16.02.2015 11:30 11:30

ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ НЕРАЗДЕЛНО ОТ ХАСКОВСКИ..И ТИ ДРАСКАЧО СИ НЕИЗВЕСТЕН,,,,АМА СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН..НЕ СЪМ ФЕН НИТО НА ПАНАЙТОВ..НИТО НА ЗЛАТЕВА..НО КЪМ ПРОСТАКА В ТЕБ..ИСКАМ ДА СЪМ КРИТИЧЕН !!!ЗА ДА ГО ИЗБЕРАТ ЗА МИНИСТЪР..ВСЕ ПАК Е ИЗВЕСТЕН ..НЕ Е ПАДНАЛ ОТ ЛУНАТА КАТО ТЕБ.

тянка
тянка
16.02.2015 23:47 23:47

Глупак е мижитурката Панайотов ама по-големи глупаци са тези които го държат още на този пост-лицемерен нагаждач който се пребоядиса във всички партийни цветове.В старанието си да не пропусне някоя визита забравя че трябва да поработва за да си заслужи поне заплатата.

Back to top button