Хасково

Два тролея през почивните дни, автобусите с празнично разписание

ТролейДва тролея ще работят в празничните дни до Нова година, съобщиха за Haskovo.info от Тролейбусен транспорт.  На 24, 25, 26, 27 и 31 декември кола № 108, която прави малък кръг през Цигарена фабрика за кв. „Орфей“ ще се движи на половин час. Другият тролей № 308 ще тръгва на всеки кръгъл час от ЗММ и през Автогарата ще отива към кв. „Орфей“.

Автобусите от градския транспорт през празничните дни ще се движат като в неделен ден. Така например последния автобус за кв. Болярово ще бъде в 19:45, а за Кенана – в 18:45. „На 1 януари ще започнем превозването на пътниците от обяд„, съобщиха за Haskovo.info от фирма „Златно руно“. 

От Автогарата в Хасково информираха само за две фирми, които имат промени в разписанието си по празниците.

Фирма „Сърнела“ няма да пътува за София и Славяново на 25 и 26 декември и на 1 януари. За Велико Търново и Варна курсове няма да има на 25, 26 и 27 декември и на 1, 2 и 3 януари.

Фирма „Поли“ няма да има автобуси за София на 28 декември и 1 януари, а пътуващите от Хасково за Бургас ще трябва да търсят друг вариант да стигнат до морския град на 28 декември и 4 януари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button