Хасково

ВМРО-БНД против Георги Иванов, иска общината да дава пари за ин витро

ВМРО - БНДДа бъде създаден общински фонд „Ин витро“ в Хасково иска местната структура на ВМРО – БНД, обяви членът на организационния съвет за областите Стара Загора и Хасково Антон Андонов.

Предложението на партията, чийто лидер е Красимир Каракачанов, ще бъде внесено за разглеждане в Общинския съвет на последната преди местните избори сесия през септември. Това ще бъде направено от председателя на местната структура и общински съветник Недялка Иванова.

Държавният фонд няма достатъчно пари, той отпуска по една процедура в рамките на година, а средствата са достатъчни едва за три хиляди двойки. Така ако бъде създаден местен фонд „Ин витро“ ще бъдат заделяни пари от общински бяджет, с които ще бъдат подпомагани семейства с репродуктивни проблеми, обясни Антон Андонов.

Недялка Иванова и Антон Андонов На пресконференция днес от ВМРО – БНД заявиха, че се подготвят за предстоящите избори. „Все още не сме решили дали в Хасково ще се явим самостоятелно или в коалиция, но нашата визия за управление е различна от тази на настоящия кмет Георги Иванов„, обясни Недялка Иванова. По думите й моделът на управление на градоначалника е същият като на Стефан Софиянски, но в по-лек вариант.

„Става въпрос за обграждане с фирми, които ограбват общинския бюджет и допускане във властта на ДПС“, уточни председателят на местната структура на ВМРО – БНД. Тя отказа да назове имената на фирмите, но допълни, че партията е отворена за разговори със всички дясностоящи партии. Целта е Хасково да стане по-привлекателен град за младите хора и да се развива културата, спорта и  туризма.

В област Хасково ВМРО-БНД имат структури и в Димитровград, Харманли, Любимец, Свиленград, Ивайловград и Тополовград. „В поне 2 от тези общини ще издигнем наши кметове“, заключи Антон Андонов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ванчето
Ванчето
29.07.2011 15:04 15:04

ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕДЯЛКИ ! НЕ СТИГА , ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ,СРЕЩУ КОИТО СЕ ПЛЮНЧИ СЕГА,Я НАБУТАХА ЗА СЪВЕТНИК, АМИ НЕ СИ СТОИ В ГЬОЛА,КЪДЕТО ДА СИ КВАКА

кларинет
кларинет
29.07.2011 15:11 15:11

ИН ВИТРОТО СЕ ПРОВЕЖДА В СВИРКИТЕ

Даскалица
Даскалица
29.07.2011 15:27 15:27

Е, ама точно Недялка ли е новия лидер? Боже, боже, слез и си прибери вересиите. Тая дето мълча като пукал 4 години, сега се репчи да я забележат! Ама Недялке, аман от такива, като тебе!

КРУМ
КРУМ
29.07.2011 16:16 16:16

ГЕЛА МАРА И КАМШИК ТОДОРА ,НЕДЯЛКЕ НЕДЯЛКЕ ТВОЯТА ВИЗИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРАДА Е КАКВОТО ТИ КАЖЕ ГОСПОДЯРЯТ НАЛИ СИ ГО ЗНАЕШ КОЙ Е.
АНТОНЧО-САМО СВИЛЕНГРАД ВИ ОСТАНА И ТО ПОЛОВИНАТА ,ТОВА ЧЕ В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ СТЕ НАМЕРИЛИ ПО 3-4 ПРОДАЖНИЦИ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ИМАТЕ СТРУКТУРИ.

Анонимен
Анонимен
29.07.2011 20:58 20:58

Абе БНД къде сте тръгнали с това бостанско плашило да се попляризирате. Та тя на чвяк не прилича.
А колкото до това че искате общински фонд за инвитро ОК, но е друг въпроса само това ли ще правите в хасково?

Анонимен
Анонимен
03.08.2011 10:00 10:00

РАЗПОЛАГАМ С ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО СЕМЕ ЗА ИНВИТРО,НО С ТАЯ УСТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗРЪТИ,КАМО ЛИ ДА СЕ ХВАНЕ.

Back to top button