Любопитно

ПР-ката на областната роди син с перфектни мерки

Светлана НиколоваПресаташето на областна администрация – Хасково Светлана Николова вече е горда майка на момче. Малкият Матей се е родил тази сутрин.

Той е с перфектни мерки и много красив, сподели пред Haskovo.info щастливата майка. Синът на Светлана тежи 3 600 гр. и е 49 сантиметра.

Светлана Николова е пресаташе вече на трима областни управители – Райна Йовчева, Румен Данев и Ирена Узунова.

Тя замени на поста Дарина Стаматова, която излезе в майчинство и след това реши да смени местоработата си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.06.2012 8:41 8:41

Дае живо и здраво…

Дарина Стаматова
Дарина Стаматова
15.06.2012 10:01 10:01

Да е живо и здраво детенцето, за радост на своите родители. Поздрави и на екипа на Хасково инфо.

Petq Georgiewa
Petq Georgiewa
17.06.2012 8:34 8:34

Светлана Николова родила дете от бившия ми съпруг!Развалила семейство и оставила две деца без баща ,за да си начеше крастата! И какво ? Месията ли роди Светлана Николова? Защо не я попитате,какви всъщност ги вършеше докато беше бременна,защо не и изтъкнете през колко връзки е минала и какво говорят хората за нея? Ех ,жалки душици, аз имам 2 деца от същия този мъж, дето Светлана Николова го разведе,за да и направи дете-евалла на жената-кадърна излезе в професията!!!

Снежана Стратиева
Снежана Стратиева
17.06.2012 8:37 8:37

И вземете и сложете една актуална снимка на тая-поне да я види народа в действителност какво представлява, грозна баракуда,свиркаджийката дето развали годежа на сестра ми какво сте я сложили тука бе

Back to top button