Любопитно

Зам-председателят на Общински съвет Евгения Ангелова се омъжи

МладоженцитеЕлегантна и стилна сватба отбеляза края на моминството на заместник – председателя на общински съвет Хасково Евгения Ангелова. Въпреки, че вече е госпожа тя остава със същото име заради щастливо съвпадение с фамилията на съпруга й Георги.

Десетгодишната  връзка между двамата, устояла и на раздялата през океана, вчера бе скрепена в брачен съюз. Благословия на младоженците дадоха трима свещеници от три хасковски църкви, които венчаха Евгения и Георги в църквата „Св. Богородица“ в село Узунджово.

Сватбата бе решена в екрю и маслено зелено. В този цвят бяха   роклите на шаферките и вратовръзките на шаферите, декорацията, сватбената торта  и дори сватбения ретро автомобил

Уникалната рокля на булката е изработена от софийска фирма. Моделът е френски с корекции от Евгения. Трио „Тенорите“, танцьори в традиционни носии и ди джей допълваха празничната атмосфера. 

Честито на младоженците и от Haskovo.info. Дълъг и щастлив семеен живот, много радостни мигове и много деца!

Младоженците
Младоженците
Младоженците
Младоженците

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
TISH
TISH
22.07.2012 9:44 9:44

Прекрасни сте! Много много щастливи и усмихнати!

много важно
много важно
22.07.2012 12:14 12:14

Голям праз!

kolko
kolko
22.07.2012 16:12 16:12

oshte kolko pati shte tribva da poblikuvate tazi glupost!
mnooooooooogo e vajno stara moma se omajila!

Анонимен
Анонимен
26.07.2012 8:41 8:41

ГРОЗОТИЯ…

Back to top button