Хасково

АНТИСПИН флашмоб подгря публиката за Рафи, Ангел и Моисей

КонцертътХасковски тинейджъри направиха флашмоб на площада в центъра, вдъхновени от идолите на младото поколение Рафи, Ангел и Моисей. Групата ученици така се раздаде минути преди началото на концерта, че не остана незабелязана от десетките фенове на тримата певци.

Звездите от X Factor бяха гости на областния град по повод Световния ден за борба със СПИН – 1 декември. Те бяха посрещнати от хасковската публика с много викове и аплодисменти. Най-заклетите почитатели бяха решени да не останат без автографи и налягаха по земята, пъхаха листчета в пролуките към съблекалнята зад сцената и чакаха да си получат листчето обратно, но с подпис.

Концертът бе организиран от Младежкия център и община Хасково. Целта беше АНТИСПИН посланията към тийнейджърите да бъдат отправени от техни връстници и идоли. На площада днес бе разположена и мобилна лаборатория, където всеки, който желаеше можеше да се изследва безплатно за СПИН. Доброволци раздаваха информационни материали и презервативи.

Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът

Снимки Вижте още снимки във Facebook страницата на Haskovo.info

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
01.12.2012 18:12 18:12

kachete pove4e snimki ot FLASHMOBA ! molqq vi 🙂 da gi vidim kak se predstaviha

Анонимен
Анонимен
02.12.2012 9:08 9:08

Като се ебът като свирки,не спин ами не знам какво може да стане…

gg
gg
02.12.2012 16:25 16:25

koga e bil toq flashmob?

Back to top button