Хасково

Ученици от Гимназията по туризъм дариха кръв

Кръводарителската акцияУченици, учители и служители в Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Хасково се включиха в доброволна кръводарителска кампания.

Инициативата  е част от Седмицата на здравето, организирана от училището по проект за здравословното хранене и здравословния начин на живот.

Седмицата стартира с ученическа изложба на тема „STREET FOODS“  за здравословната  и нездравословна храна на улицата у нас и по света.

Предстои провеждане на спортни мероприятия по бадминтон, тенис на маса, футбол и дартс, в които ще се включат  отново учители и ученици от гимназията. От гимназията обещават наградите за участниците да бъдат здравословни.

Кръводарителската акция Кръводарителската акция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
красю беличкия
красю беличкия
28.03.2013 13:15 13:15

тия са ги хванали за балъци З защо никой от тия с престилките на учениците че нищо безплатно на тоя свят няма че даже пръдните на циганите се плащат

Back to top button