Хасково

Ученици от „Александър Паскалев“ се завърнаха от Италия

ГимназияУченици от професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ се завърнаха от посещение в красивия италиански град Молфета.

Визитата стана по още един успешно завършен международен проект. Посещението бе от 6 до 10 май и в него участваха групи още от Италия, Турция, Германия, Полша и Чехия. От хасковската гимназия се включиха 5 деца. Те бяха настанени в семейства на техни връстници от училището домакин, където имаха възможност да се запознаят с бита и начина на живот в Южна Италия. Чуждестранните екипи бяха обгърнати от гостоприемството на този топъл народ. В работната програма бяха включени посещения на природни и исторически забележителности в Молфета, Бари и околностите. Красива природа, традиционна кухня, невероятни хора – това са само малка част от впечатленията, които споделят участниците в срещата.

В рамките на целия проект бяха осъществени 33 мобилности на учители и ученици. От гимназията с гордост споделят, че в края на юни за Италия ще заминат още 15 ученици. Градът домакин е Милано, а причината за пътуването е лятна международна практика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tupo
tupo
13.05.2014 16:56 16:56

To i az bqh v Germaniq po tozi proekt i ne sme 5 deca ami 20…. Mnogo tupo

Валя
Валя
13.05.2014 20:36 20:36

Тъпо е да се произнасяш неподготвен. По този проект са ходили много повече но разпределени в различни страни.

Back to top button