Регион

Мъж се хвърли от балкона заради пожар

Пожар, архивМъж загина след като скочи от терасата на горящия си апартамент в Симеоновград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал рано тази сутрин. В харманлийското полицейско управление е получен сигнал за силен шум и паднал човек, както и за възникнал пожар в апартамент на ул. „Раковска“ в Симеоновград.

Изпратените на място екипи на РУП-Харманли и РСПАБ са открили труп на мъж пред блока на посочения адрес. Констатирана е смъртта на 69-годишен жител на града, собственик на апартамента, както и че при пожара е изгоряло домашно имущество. Местопроизшествието е посетено от дежурна група и съдебен лекар.

От първоначалния оглед е установено, че липсват данни за насилие. Назначена е аутопсия. Образувано е досъдебно производство по чл. 127, ал. 1 от НК. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button