Хасково

ДАНС разби престъпна група за разпространение на дрога в Хасково

ДрогаНа 22 октомври на територията на София и Хасково е проведена специализирана операция на Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура-Хасково, съобщават от пресцентъра на ДАНС.

При операцията е неутрализирана престъпна група, осъществяваща разпространение на наркотични вещества. За срок от 24 часа са задържани четири лица, сред които и организаторът на престъпната дейност.

При извършените оперативно-следствени действия са открити и иззети 2.864 кг. бруто тегло бледозелени таблетки с лого „ябълка“, които при тестване с полеви наркотест реагират на амфетамин, както и предмети и вещи, свързани с престъпната дейност на задържаните лица.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а ал. 2 от НК.

На 23 октомври с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура-Хасково на четиримата задържани е наложена мярка „задържане под стража“ за срок от 72 часа. На 26 октомври Окръжен съд-Хасково им е наложил мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

 Дрога  Дрога


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
456
456
29.10.2014 22:17 22:17

Това вече го четохме в новия вестник. Да ме извинят ама не си спомням името му. Но те го написаха преди два дни. Вие сега какво ни съобщавате????

Анонимен
Анонимен
29.10.2014 22:43 22:43

Чели сте го ти, тези, които го правят (макар че вероятно си един от тях) и още 10-тина заблудени души, които все още четат на хартия. Да не говорим, че в 99,99% от случаите там ще прочетеш неща, които тук си ги прочел отдавна. Това, че там веднъж е имало информация за нещо преди да го е имало другаде в случая е без значение и не е повод за коментар.

456
456
29.10.2014 22:59 22:59

Честно казано не разбирам какво искаш да кажеш. Може би ти знаеш добре. Но… като си толкова отворен ще обясниш ли как тогава в Дарик преди дни беше новината за хванатите 2 кг дрога. И в Дарик ли работя??? Много злоба лееш, а предположенята са ти грешни. Нямам нищо общо нито с вестинк нито с радио… нито с телевизия… Просто си информирам добре. Да си жив и здрав

ЕКС.ЧЕНГЕ
ЕКС.ЧЕНГЕ
30.10.2014 8:52 8:52

До гост,човече наистина много несвързано си написал всичко.Или и ти вземаш от ЯБЪЛКАТА,или нещо не си в ред,защото наистина е много стара работа.
А иначе браво на момчетата от ДАНС воглаве с тяхния Директор П.Несторов и на новият окр.прок*рор И.Стоянов.Само да видим съдъ как ще ги пусне тия изродчета…

aym
aym
30.10.2014 10:32 10:32

До Гост

Тъпо е това, което си написал… Заядливо е, а нямаш право както се вижда от другите коментари…

Back to top button