Беливанов: Запазете мобилизация и вижте по какво работим

Добри БеливановОтделих понеделник, вторник и сряда сутринта да благодаря на колкото се може повече хора за убедителната подкрепа на първия тур и да им припомня, че изборите не са свършили и че трябва да направим една още по-решителна крачка в неделя.

Бях в част от хасковските села, за да уверя хората, че за разлика от изминалите 4 години, ще се грижим за селата добре и никой няма да бъде забравен или изоставен. В понеделник и вторник направих няколко разходки и се срещнах с доста хасковлии в центъра на града. Благодаря на всички за добрите думи и за доброто настроение. Моят план е оттук нататък в Хасково да има оптимизъм, общината да подкрепя всеки и да започнем бърза работа за реализиране на приоритетите ни – тези в брошурата, която повечето от Вас имат.  Прегледайте ги пак, защото ще очаквам от Вас да изисквате от мен и от екипа ми да ги изпълняваме .

Продължаваме честно и на чисто

Важно е да знаете, че продължаваме на чисто, пазя вота и подкрепата, която ми дадохте досега.  За пореден път повтарям, че политически пазарлъци не правим и няма да правим.

Знаете, че Хасково не е толкова голям град и повечето новини се разнасят бързо, най-малкото защото всички имаме приятели и познати навсякъде. Това е нормално. Вече чувам и виждам сценарии и кроежи за създаване на напрежение и няма да ги толерирам. Особено, ако някой се опитва да разделя хасковлии. Точно затова не водя и няма да водя никакви разговори за подкрепа, и ще бъда избран за кмет честно, само с вашия вот на 1 ноември. Най-голямата мотивация, да излезете в неделя и да потвърдите подкрепата си е, че решава само и единствено вашият глас.

За мен е важно да съхраним положителната си енергия и да продължим да работим с екипа ми по всички приоритети, които сме обявили. Утре, в четвъртък, очаквайте позитивна новина, свързана с работата ни по може би най-важния за Хасково приоритет – да има нови инвестиции, нови работни места и да помогнем на хасковските фирми да намерят нови възможности и пазари.

С екипа ми взехме решение в първия ми ден като кмет да премахнем веднага унизителната практика, наложена от бившия кмет, хасковлии да плащат всичките си задължения като условие да получават административни услуги. Всички трябва да си плащаме данъците и задълженията, но никой няма право да унижава хората и да им отказва административни услуги.

Заявих предварително, че ще насърча администрацията да работи в полза на гражданите и хората, които работят за града ще получат подкрепата ми. Това обаче важи само и единствено за тези, които изпълняват коректно служебните си задължения и не са участвали в нередности и манипулации. Убеден съм, че повечето хора, които работят в администрацията на Хасково са коректни и заслужават подкрепа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button