Хасково

14-годишно разби павилион и задигна 40 лв., 18-годишен точи дизел

Илюстрация14-годишно момче от димитровградското с. Горски извор е разбило павилион за списания в селото, съобщават от полицията.

Непълнолетният е изкъртил катинар на метална врата на павилиона и е откраднал 40 лв. Момчето е признало за деянието си пред разследващите и е върнало откраднатите пари.

18-годишен младеж от село Големанци също е извършил кражба. Той източил 30 литра дизелово гориво от трактор, паркиран пред дома на собственика си в селото. Полицаите са установили и човека, на когото младежът е продал горивото. В хода на работата е доказано и че момчето е извършител на още една кражба на 50 литра дизел и бензинова резачка от друг свой съселянин.

За кражба пред хасковските криминалисти признава и 21-годишна жена от Лясковец. Познатата на органите на реда е уличена, че е откраднала от книжарница на ул. „Добруджа“ портмоне с 30 евро, 15 лв. и лични документи. Инкриминираните вещи са открити и иззети с протокол.

В свиленградския арест с полицейска мярка на задържане е 39-годишен мъж от града след проверка в дома му. В обитаваното от него жилище на ул. „Слава“ са намерени голямо количество черни и цветни метали.

Последният задържан за кражба е в димитровградското управление. Това е 38-годишен мъж, хванат да краде алкохол и захарни изделия от хипермаркет в града.

Вчера пък в харманлийската полиция е получен сигнал за кражба от магазин. Неизвестно лице е проникнало в него след отваряне на входната врата и е откраднало дрехи на стойност около 300 лв.

В Хасково също е извършена кражба. След изкъртване на входна врата е проникнато в помещение на „5-ти километър“ и са откраднати телевизор, бойлер, хладилник, климатик, готварски печки и ел. скара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Берия
Берия
23.03.2016 17:58 17:58

Една тюрюз кражба защо не разкрийте,ами тук желязце,там някой с чифт обувки,друг с една цигарка и все хлапетии.Така е по-голяма разкриваемостта.Бравос.

маленков
маленков
23.03.2016 20:53 20:53

Лаврентий ами толкова могат бе до там им стигат силиците пък и нали трябва да се мисли и за далаверка Ами и приятели имат пък ги е страх за колите им да не пламнат Лаврентий хич не е лесно да си полицай

Back to top button