Убийство

Съдът назначи психиатрична експертиза на малолетния, обвинен за убийството в Александрово

Хасковският окръжен съд назначи комплексна съдебно-психиатрична и съдебно-психологична експертиза на малолетното момче от Александрово, обвинено в съучастие в убийство в селото, съобщават от ХОС.

Възпитателни дела срещу 58 деца в Хасково

45 сигнала срещу 58 деца, извършители на противообществени прояви и престъпления, са постъпили в Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни през 2019 г., се съобщава […]

Съд

Заболяване отложи делото за интерната на малолетния, обвинен за убийство в Александрово

Заболяване отложи делото по жалба на малолетното момче от Александрово, което е обвинено в съучастие в убийството в село Александрово, съобщават от Окръжен съд – Хасково.

Убийство

Изпращат за 2 г. в интернат 13-годишното момче, хванато за убийството в Александрово

13-годишното момче от село Александрово да бъде настанено за 2 г. в интерната в град Ракитово, област Пазарджик, реши Хасковският районен съд.

Убийство

Съдът решава в 7-дневен срок дали да прати 13-годишното момче от Александрово в интернат

В 7-дневен срок Хасковският районен съд ще се произнесе дали да бъде изпратено в интернат 13-годишното момче, хванато за убийството на Димо Димчев в село Александрово.

Убийство

В сряда става ясна съдбата на едното момче, хванато за убийството в Александрово

Хасковският районен съд вече образува частно наказателно дело за случая с 13-годишното момче, което беше хванато за убийството на Димо Димчев в хасковското село Александрово.

Убийство

Предлагат 3 г. интернат за малолетния, хванат за убийството в Александрово

13-годишното момче, хванато от полицията за убийството на Димо Димчев в хасковското село Александрово, да бъде настанено за 3 г. в интернат. Това предлага Местната комисия за борба срещу противообществените […]