Гимназия

Хасковска кукла талисман, кръстена на майка Тереза и Тереза Мей обикаля 7 държави

Кукла – талисман на ученици от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ и още 6 държави ще обиколи забележителности във всички тези 7 страни по света.

Гимназисти с жива червена лента с балони за Световния ден за борба със СПИН

С поредица от инициативи учениците от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ отбелязаха в аванс Световния ден за борба със СПИН, съобщават от училището.

Гимназия

Отлично представяне на хасковски гимназисти на Национално състезание в Свищов

Второ място сред общо 12 отбора в направление маркетинг завоюваха ученици от 12 клас на хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Национално ученическо състезание, което се проведе в […]

Празник

Гимназията по туризъм награди отличници за патронния празник

С тържество по случай патронния си празник хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ отбеляза кулминцията на богатата програма в рамките на традиционните Паскалеви дни. На 7 ноември 1879 г. […]

Четене

„Моята любима книга“ в гимназията по туризъм за седмицата на четенето

С проект „Моята любима книга“ учениците от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ отбелязаха Националната седмица на четенето.

Практика

15 бъдещи хотелиери и ресторантьори практикуваха в Болоня

15 бъдещи ресторантьори, хотелиери и сладкари от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ се завърнаха от триседмична международна практика в италианския град Болоня.