Орлов

Началникът на контрола по строителството напусна общината

Началникът на отдела по контрола в строителството и градската среда Ивомир Орлов е напуснал работата си в дирекция Архитектура на община Хасково, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Община Хасково

Отново търсят директор на архитектурата в община Хасково

От община Хасково отново търсят директор на дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“. Този път от кметството не обявяват конкурс, а процедура за мобилност по Закона за държавния служител.

Драгомир Колев

И комисията по конфликт на интереси разследва Драгомир Колев

Постоянната комисия по предотвратяване и разкриване конфликт на интереси при хасковския общински съвет започна разследване срещу досегашния директор на дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“ в общината Драгомир Колев.

Драгомир Колев

Заради забравените си фирми Драгомир Колев вече не е директор в Архитектурата

Драгомир Колев вече няма да бъде директор на дирекция “Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции”. Това потвърди за Haskovo.info кметът Добри Беливанов, който първоначално заяви, че Колев е напуснал, а след […]

Драгомир Колев

Сигнал: Директор в Архитектурата е управител на фирми и е в конфликт на интереси

Граждани сигнализираха, че директорът на дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“ в община Хасково Драгомир Колев е в конфликт на интереси.