Болница

Инхалатори и легла за кърмачета ще купуват за Детско с парите от „Жълти стотинки“

Детско отдление на хасковската болница има нужда от инфузионни помпи, пациентни монитори, ЕКГ апарат, стойки за системи, болнични легла за кърмачета и инхалатори, съобщи началникът на отделението д-р Атанас Паунов.

Болница

С акцията „Жълти стотинки“ събират средства за апаратура на Детско отделение в Хасково

Благотворителната акция „Жълти стотинки“ – Деца помагат на деца ще бъде открита във вторник от 12:30 часа в МБАЛ – Хасково, съобщават от болницата.

Сватба

Младоженци се отказаха от букети на сватбата си в помощ на д-р Тумбалов

Младоженците Диян и Добринка Славчеви се отказаха от букети на сватбата си и помолиха своите гости да дарят средствата за лечението на стоматолога д-р Яни Тумбалов от Димитровград.

Областна

Семейства от Хасковска област вече могат да кандидатстват за финансиране на ин витро

Хасковските семейства с репродуктивни проблеми вече могат да кандидатстват за финансиране на ин витро процедура, обявиха на пресконференция областният управител Станислав Дечев и председателят на Управителния съвет на фондация „Искам […]

Изложба

Красива фотоизложба събира средства за каузата „За повече деца в България“

Благотворителна фотоизложба събира средства за каузата „За повече деца в България“. Красивата експозиция беше открита тази вечер във фоайето на втория етаж в областна администрация в Хасково.

Капачки

Стартира инициативата „Харманли дарява от сърце“

Стартира инициативата „Харманли дарява от сърце“. В нея се даряват пластмасови капачки в „Сърцето“ на община Харманли, което се намира на площад „Възраждане“, съобщават от кметството.