11 нови с коронавирус и 823 ваксинирани в Хасковско

11 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, 38 са оздравели, а поставените дози ваксина са 823, съобщават от областния оперативен щаб.

Натискът отслабва: болници в Хасковско намаляват COVID-леглата

Заболяемостта от COVID-19 и натискът върху болниците в Хасковска област продължава да намалява, са отчели институциите на онлайн заседание на областния оперативен щаб. Към момента в болници са настанени 94 […]

Коронавирус

14 новозаразени с коронавирус и 1 176 ваксинирани в Хасковско

14 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, 50 са оздравели, а поставените дози ваксина са 1 176, съобщават от областния оперативен щаб.

11 нови с коронавирус и 1 211 ваксинирани в Хасковско

11 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, един е починал, а 57 са оздравели, съобщават от областния оперативен щаб. Поставени са 1 211 дози […]

18 новозаразени с коронавирус, двама починали и 757 ваксинирани в Хасковско

18 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, двама са починали, съобщават от областния оперативен щаб. Поставени са 757 дози ваксина.

Оарил

5 нови с коронавирус и двама починали в Хасковско

5 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, а двама са починали, съобщават от областния оперативен щаб. Поставени са 138 дози ваксина.

8 новозаразени с коронавирус и 361 ваксинирани в Хасковско

8 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб. Вчера в региона са поставени 361 дози ваксина.