гаф

Кметът се извини за гаф със Стратегията за общинската собственост
Хасково

Кметът се извини за гаф със Стратегията за общинската собственост

Кметът на Хасково Станислав Дечев се извини за гаф от страна на общинската администрация със Стратегия за управление на общинската собственост в община Хасково 2020 – 2023 г. Това стана…
Back to top button