ХАС

Обжалват в съда такса смет и данък недвижими имоти в Хасково

Три дела са насрочени в Хасковския административен съд по жалби на граждани и фирми срещу такса смет и данък недвижими имоти в Хасково и такса смет в Димитровград, съобщават от […]

Бисер

Фалстарт на делото за наводнението в Бисер заради нередовно призовани свидетели

Харманлийският районен съд не даде ход на делото за наводнението в село Бисер с единствен обвиняем тогавашният областен управител на Хасково Ирена Узунова.

Бисер

Отсрочиха делото срещу Ирена Узунова за наводнението в село Бисер

Харманлийският районен съд е отсрочил делото срещу бившия областен управител Ирена Узунова за наводнението в село Бисер, съобщават от съда. Разпоредителното заседание е насрочено за 29 януари 2021 г.

ХАС

Отново отсрочиха делото срещу по-високата такса смет в Хасково за събиране на доказателства

Отсрочено е делото, образувано против решение на Общински съвет – Хасково, отнасящо се за по-високата такса битови отпадъци за 2020 г., съобщават от Хасковския административен съд.

Иван Пачелиев

Тръгна делото срещу Иван Пачелиев за убийството на фелдшера, разпитват 20 свидетели

Днес беше даден ход на делото срещу бившия легионер Иван Пачелиев, обвинен в убийството на 73-годишния фелдшер Димитър Факиров в тополовградското село Орешник, съобщават от Окръжен съд – Ямбол.

Бисер

Започва делото срещу Ирена Узунова за наводнението в село Бисер

Районен съд – Харманли вече насрочи делото срещу бившия областен управител Ирена Узунова за наводнението в село Бисер, съобщават от съда. Разпоредителното заседание ще е на 15 декември.

Съд

Отново върнаха на прокуратурата делото за подкуп срещу петимата от ДАИ

Хасковският окръжен съд прекрати съдебното производство и върна на прокуратурата делото за подкуп срещу петима от Областния отдел „Автомобилна администрация“ – Хасково.