Делчо Василев

С изложба честват 120-годишнината от рождението на Делчо Василев
Любопитно

С изложба честват 120-годишнината от рождението на Делчо Василев

Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ е подредила изложба, посветена на 120-годишнината от рождението на хасковския културен деец, журналист, литературен критик и писател Делчо Василев. Документи от богатия фонд на Делчо Василев…
Back to top button