8 нови с коронавирус, 7 починали и 110 ваксинирани в Хасковско

8 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, 7 са починали, поставени са 110 дози ваксина, съобщават от областния оперативен щаб.

Болница

Медицински сестри са сред новите 18 с коронавирус в Хасковско

Две медицински сестри в МБАЛ – Хасково и Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са сред новите 18 заразени с коронавирус в Хасковска област, съобщават от […]

Учител, медицинска сестра и санитари са сред 45 новозаразени с коронавирус в Хасковско

Учителка от СУ „Христо Ботев“ в Ивайловград е с коронавирус и под карантина са поставени ученици от 6 А клас. Сред новите 45 случая в Хасковска област е и медицинска […]

Коронавирус

61 нови с коронавирус, трима починали и 110 оздравели в Хасковско

61 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, трима са починали, а 110 са оздравели, съобщават от областния оперативен щаб. Поставени са 588 дози ваксина.

71 новозаразени с коронавирус и 7 починали в Хасковско

71 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, 7 са починали, а оздравелите са 91, съобщават от областния оперативен щаб. Поставени са 304 дози ваксина.

Заразените

76 нови с коронавирус, 8 починали и 118 оздравели в Хасковско

76 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, 8 са починали, а 118 са оздравели, съобщават от областния оперативен щаб. Поставени са 356 дози ваксина.

81 нови с коронавирус, шестима починали и 137 оздравели в Хасковско

81 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, шестима са починали, а 137 са оздравели, съобщават от областния оперативен щаб. Поставени са 125 дози ваксина.