Иван Чаушев

Почина почетният гражданин на Хасково Иван Чаушев
Водещи новини

Почина почетният гражданин на Хасково Иван Чаушев

Почетният гражданин на Хасково Иван Чаушев почина на 26 декември. Иван Чаушев е роден в Брани поле, Пловдивско на 28 февруари 1935 година. Градът под тепетата е знаков за Чаушев,…
Back to top button