избори 2021

 • юли- 2021 -
  27 юли
  ХасковоНаграда

  Директорът на хасковската полиция с награда от министъра заради акцията срещу търговията с гласове

  Почетен знак на МВР – III степен получи директорът на ОДМВР – Хасково старши комисар Венцислав Кирчев от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. Той награди общо петима директори на…

 • 21 юли
  ХасковоНародно събрание

  Народните представители се заклеха, хасковски депутат отново е секретар на парламента

  Депутатите в 46-ото Народно събрание положиха клетва, а хасковски народен представител беше избран да е сред 12-те парламентарни секретари.

 • 19 юли
  ХасковоСИК

  Изплащат възнагражденията на 1 269 членове на СИК в Хасково

  Изплащането на възнагражденията на Секционните избирателни комисии в община Хасково за изборите на 11 юли започна тази сутрин.

 • 16 юли
  ХасковоПетко Кущирев

  Разместване в листата на ИТН в Хасково, Петко Кущирев влиза в парламента

  Централната избирателна комисия обяви третият в листата на „Има такъв народ“ в 29-МИР – Хасково Петко Кущирев за избран за депутат в 46-ото Народно събрание.

 • 16 юли
  Хасково

  Изплащат възнагражденията на СИК в Хасково от понеделник

  Изплащането на възнагражденията на Секционните избирателни комисии в община Хасково за изборите на 11 юли ще започне от 19 юли и ще продължи до 23 юли, съобщават от кметството.

 • 16 юли
  Регион

  Изплащат възнагражденията на членовете на СИК в Любимец

  Изплащането на възнагражденията на членовете на Секционните избирателни комисии за изборите на 11 юли започва от днес в община Любимец, съобщават от кметството.

 • 15 юли
  ХасковоНародно събрание

  Официално: В Хасково всички 6 партии с представител в парламента

  Всички 6 партии, които влязоха в 46-то Народно събрание ще имат представител от 29-МИР – Хасково, сочи обявеното от Централната избирателна комисия разпределение на мандатите.

 • 13 юли
  Хасково
  Арест

  По 80 лв. са плащали за глас на изборите през април в Харманлийско – ВИДЕО

  Задържаният за търговия с гласове 59-годишен мъж в Харманлийско е плащал по 80 лв. в село Славяново на парламентарните избори през април, обявиха на съвместен брифинг от полицията и прокуратурата…

 • 12 юли
  РегионАрест

  Първо обвинение за купуване на гласове след арестите в Хасковско

  Един от задържаните от МВР преди седмица за търговия с гласове вече е с повдигнато обвинение от прокуратурата. Тогава в ареста попаднаха общо шестима души – двама от Харманлийско и…

 • 12 юли
  ХасковоПарламент

  Два варианта за новите хасковски депутати в 46-то Народно събрание

  Два са възможните варианти за разпределение на мандатите от Хасковска област в 46-тото Народно събрание според окончателните резултати от гласуването на 11 юли. Според по-вероятния всички парламентарно представени партии и…

Back to top button