Паста

Хванаха 90 пакета паста за наргиле в тайници на колата на гастарбайтери

90 пакета с 45 кг. контрабандна паста за наргиле откриха митничарите на “Капитан Андреево” в тайници на лек автомобил, управляван от холандски гражданин от турски произход, съобщават от Агенция “Митници”.

Капитан Андреево

Хванаха британец с 10 кила опиум за 622 000 лв.

Хасковската окръжна прокуратура повдигна обвинение на 49-годишен британски гражданин за това, че пренесъл през границата на страната високорисково наркотично вещество – опиум с тегло 10.368 кг. на стойност 622 080 […]

Парфюми

Хиляди парфюми и маратонки хванаха на Капитан Андреево

2631 парфюма, аксесоари и спортни обувки със съмнения, че са ментета, задържаха митническите инспектори и граничните полицаи на ГКПП “Капитан Андреево”, съобщават от Агенция “Митници”.

Пари

Намериха близо 14 000 евро в БМВ на границата

13 950 недекларирани евро откриха във фабрична кухина на лек автомобил БМВ, влизащ в страната от Турция митнически и гранични служители на ГКПП “Капитан Андреево”, съобщават от Агенция “Митници”.

Цигари

Откриха шофьорска кабина, тапицирана с контрабандни цигари

8600 контрабандни цигари задържаха митничарите от митническа мобилна група при проверка на товарен автомобил с българска регистрация на влекача и с турска регистрация на ремаркето, съобщават от Агенция “Митници”.

Туби

341 литра контрабандни хербициди и 12 бутилки фреон хванаха на границата

341 литра контрабандни препарати за растителна защита и 12 бутилки фреон откриха митничарите на “Капитан Андреево” при три проверки, съобщават от Агенция “Митници”.