Коронавирус

Затварят се училища, детски градини и ресторанти от 27 ноември до 21 декември – ВИДЕО

Нови противоепидемични мерки влизат в сила от петък, 27 ноември и ще важат до 21 декември, обяви на брифинг след заседанието на Министерски съвет здравният министър Костадин Ангелов.

Учители, лекар и медицински сестри са сред 88 заразени в Хасковско, шестима починаха

За последното денонощие в Хасковска област са регистрирани 88 нови положителни случая на коронавирус, починали са шестима и са оздравели 34, съобщават от областния оперативен щаб.

Коронавирус

До дни решават за COVID-зона в Първа поликлиника или бившата Военна болница в Хасково?

Хасковски лични лекари настояват за обособяването на COVID-зона в областния град. По този повод днес се проведе работна среща в областна администрация.

Детска градина

Извиняват отсъствията на децата в градините по желание на родителите

Отсъствията на децата, записани за задължително предучилищно образование, в детски градини и в училищата на територията на община Хасково, ще са допустими по желание на родителите, след писмено уведомяване на […]

Оарил

Шестима починали, 68 новозаразени и 26 оздравели в Хасковско

За последното денонощие в Хасковска област са регистрирани 68 нови положителни случая на коронавирус, починалите са шестима, а 26 са оздравели, съобщават от областния кризисен щаб.

Коронавирус

Министър и щаб предлагат затваряне на училища, магазини и заведения. Правителството ще решава – ВИДЕО

Здравният министър Костадин Ангелов и щабът след обсъждане предлагат затваряне на училищата, детските градини и университетите от 27 ноември, както и на всички нехранителни магазини, заведения и ресторанти. Последните ще […]