Болница

Коледари гостуваха на димитровградската болница, зарадваха медиците с много подаръци и сурвачки

На Рождество Христово коледари гостуваха на МБАЛ „Св. Екатерина“ в Димитровград. Те пожелаха здраве и благоденствие на медиците и пациентите.

Лекар

Общината е готова да предостави жилища на командировани медици в Хасково

Община Хасково е готова да предостави жилища на командировани медици. Кметът Станислав Дечев е заявил готовността пред Националното сдружение на общините в Република България. Засега това са направили общо 64 […]

Деца

Деца изпратиха коледни картички с послания до лекарите в болницата в Димитровград

Учениците от 4 клас на ОУ „Пенчо Славейков“ в Димитровград подариха на лекарите в МБАЛ „Св. Екатерина“ изработени от тях коледни картички и сувенири, съобщават от общината.

Лекари, персонал и деца от социалните центрове в Хасково са сред новозаразените 76 в региона, трима починаха

76 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковка област, трима са починали, а 55 са оздравели, съобщават от областния оперативен щаб.

Коронавирус

До дни решават за COVID-зона в Първа поликлиника или бившата Военна болница в Хасково?

Хасковски лични лекари настояват за обособяването на COVID-зона в областния град. По този повод днес се проведе работна среща в областна администрация.

Болница

МБАЛ – Хасково има остра нужда от медици, д-р Гелов с призив за помощ

Изпълнителният директор на МБАЛ – Хасково д-р Георги Гелов отправи призив към всички лекари и специалисти по здравни грижи, които имат желание да помогнат на колегите си в болницата.

Рекордни 86 новозаразени в Хасковско, инфектирани са 7 медицински сестри, лекар и двама санитари в МБАЛ – Хасково

За последното денонощие в Хасковска област са регистрирани 86 нови положителни случая на коронавирус, съобщават от областния кризисен щаб.