Базар

Младо семейство дари 1 850 лв. от сватбата си на базара „За повече деца на България“ в Хасково

Младото семейство Деница и Николай Стоянови дари 1 850 лв. на благотворителния базар „За повече деца на България“ в областна администрация в Хасково. Парите са събрани от сватбеното им тържество.

Митко Петров

Назначиха Митко Петров за заместник-областен управител на Хасково

Митко Петров е назначен за заместник-областен управител на Хасково, съобщават от областна администрация. Това става със заповед на премиера Бойко Борисов.

Базар

Стягат благотворителен коледен базар в Хасково за двойки с репродуктивни проблеми

В навечерието на Рождество Христово областният управител на Хасково Стефка Здравкова организира Благотворителен коледен базар. И тази година каузата е „За повече деца на България“.

Пресконференция

Завършиха плана на новообразуваните имоти, засягащ над 1 500 ползватели и собственици в Хасково

Завършен е планът на новообразуваните имоти в община Хасково, съобщи на пресконференция областният управител Станислав Дечев.

Прасета

Хванаха прасета без документи на животинския пазар в Хасково, при нов случай ще ги умъртвяват незабавно

Търговци с неидентифицирани прасета са били засечени на животинския пазар в Хасково през уикенда, съобщиха от Областната дирекция по безопасност на храните на поредната епизоотична комисия заради африканската чума по […]

Комисия

Броят свинете в Хасковско, чистят ежедневно магистралата срещу африканската чума

Всички стопанства с прасета в Хасковска област трябва да бъдат идентифицирани. Това е първата превантивна мярка, която се взима в региона срещу Африканската чума по свинете.