Обучение

Едва 125 от 1 000 членове на секции се включиха в първото онлайн обучение

Само 125 членове на секционни избирателни комисии от община Хасково са се включили в първото за деня онлайн обучение за провеждането на парламентарните избори, съобщиха за Haskovo.info от РИК.

Обучават онлайн членовете на секционните избирателни комисии в Хасковско

Заради пандемията от коронавирус членовете на секционните избирателни комисии в Хасковска област ще бъдат обучавани онлайн за провеждането на парламентарния вот на 4 април.

Концерти

Онлайн концерти за Първа пролет на хасковските оркестри – ВИДЕО

Пролетните празници в Хасково се прехвърлиха онлайн. Заради извънредната ситуация оркестрите към Община Хасково са заснели свои изпълнения в залата на театър „Иван Димов“, които са качени в канала на […]

Обучение

Две училища и образователен център в Хасковско са онлайн заради болни учители

Две училища и образователен център в Хасковска област са преминали изцяло на онлайн обучение заради болни от COVID-19 учители, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

ПМГ

Стоян и Любен участват онлайн на Жаутиковската олимпиада

Стоян Малинин и Любен Балтаджиев от хасковската ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ участват онлайн в двудневната Жаутиковската олимпиада по математика, физика и информатика в Алмати, Казахстан.

Опашки

Над 600 семейства в Хасково вече получиха помощ за отглеждане на деца в дистанционно обучение

Над 600 семейства от Хасково вече са получили месечната целева помощ за семейства с деца до 14-годишна възраст, които са си вкъщи и учат онлайн по време на извънредната епидемична […]